top of page

Technology & Location

 

Alleen ‘state of the art’ is goed genoeg

Natuurlijk zet u een bekwame, gecertificeerde docent in voor trainingen. Maar ook locatie en de kwaliteit van in te zetten materialen en technologieën zijn van grote invloed op het succes en de effectiviteit van een cursus. Zijn er voldoende parkeerplaatsen? Is er een goede lunchgelegenheid? Staat de juiste software op de cursuslaptops?

Het zijn de kleine dingen die voor grote uitdagingen kunnen zorgen. Zeker nu de eindklant steeds vaker wil dat de training op de eigen locatie of vlakbij wordt gegeven, wordt flexibiliteit inzake beschikbare leslokalen en technologie belangrijker.

Eigen leslocaties in de lucht houden, blijven investeren in technologieën...ga er maar aanstaan. BASIC-IT biedt uitkomst met kwalitatief sterke en zeer diverse producten waarmee u de uitvoer van uw training op eenvoudige wijze tot een succes kunt maken. Van de huur van een laptop of een mobiel leslokaal tot ons digitale Learning Portal ICT-24: BASIC-IT heeft overal een antwoord op.

Onze producten:

- Hardware verhuur

- Locatie verhuur

- Imaging en Inrichting

- Training Portal ICT-24

- Virtual Classrooms

 

Benieuwd wat BASIC-IT voor uw organisatie kan betekenen? Neem voor informatie of een presentatie door één van onze medewerkers contact met ons op via info@basicit.nl of (013) 4677817.

bottom of page