top of page

Ons Partnermodel

 

Basic-IT heeft door de jaren heen kennisgemaakt met een diversteit aan sterke partijen in de ICT en Opleidingsmarkt, maar ook daarbuiten.

Vanuit de visie dat een ieder een sterke bijdrage kan leveren vanuit zijn of haar eigen kracht aan een nog sterker totaal, heeft Basic-IT een Partnermodel ontwikkeld waarbinnen geselecteerde partijen met elkaars oplossingen elkaars klanten bedienen, hierbij enkel gebruikmakend van de beste partijen binnen een vakgebied.

Kernwoorden zijn gelijkwaardig partnership, flexibiliteit, hoogwaardige kwaliteit en specialisme.

Door gebruik te maken van flexibele, specialistische partijen die onze wijze van dienstverlening onderschrijven en onze visie delen, kunnen wij een scala aan Value Added Services leveren, zowel binnen als buiten het vakgebied Opleidingen.

Bent u geïnteresseerd in deelname ons Partnermodel of wenst u kennis te nemen van de overige diensten die wij vanuit ons Partnermodel kunnen bieden? Neem voor informatie of een presentatie door één van onze medewerkers contact met ons op via (013) 4677817 of stuur ons uw gegevens via info@basicit.nl, dan nemen wij contact met u op.

bottom of page