top of page

Wie zijn wij?

We weten veel over alles en alles over veel
Brede én specialistische kennis en dienstverlening binnen het HRM- en ICT-landschap, daarin schuilt de kracht van BASIC-IT. Ons succes danken we aan gemotiveerde medewerkers met een no-nonsense mentaliteit, onze flexibiliteit en ons aanpassingsvermogen, een breed netwerk en de samenwerking die we altijd weten te vinden met kundige partners.
In 1994 startten we als aanbieder van opleidingsgerelateerde ICT-dienstverlening met een team van een twintigtal (gecertificeerde) docenten die een breed en diep aanbod aan kennis en ervaring boden. We wilden IT inzichtelijk en leuk maken voor iedereen die ermee moet en mag werken. En dat willen we nog steeds, al ligt de focus niet langer alleen op het leveren van een docent maar veel meer op het faciliteren van al uw opleidingsbehoeften.
Wijzigende dienstverlening, vaste toegevoegde waarde
Al heeft  de dienstverlening van BASIC-IT zich door de jaren heen sterk in de breedte ontwikkeld, we kunnen daarnaast nog steeds putten uit een netwerk van autoriteiten op hun vakgebied met up-to-date kennis van de nieuwste ontwikkelingen binnen het ICT-landschap.  
Voor onze relaties zijn wij met recht een partner die sterk is in het leveren van toegevoegde waarde. BASIC-IT combineert de kunst van optimale Human Resource Development met de dynamische know-how van ICT certificeringen.
Verspreid over onze docenten is BASIC-IT, middels het volgen van gecertificeerde opleidingstrajecten, in het bezit van ondermeer de volgende certificeringen: MOS, MCSA, MCSE, MCDBA, MCSD, CNE, CUI, COMPTIA, ITIL en CCNA.
bottom of page