top of page

Partner

 

De beste partner voor Value Added Services

U zou willen dat u alle kennis en kunde zelf in huis heeft, maar dat is onbegonnen werk. Uw klanten zijn te divers, hebben allen specifieke wensen en willen altijd het nieuwste van het nieuwste. Toch biedt u het liefst een kwalitatieve totaaloplossing - daarin schuilt uw kracht.

Het beste van het beste, waar vindt u dat? Hoeveel tijd en kennis van zaken heeft u om offertes van diverse aanbieders op inhoud en prijs met elkaar te vergelijken?

BASIC-IT heeft een betrouwbaar netwerk opgebouwd van sterke partijen in de ICT en Opleidingsmarkt, maar ook daarbuiten. Alleen specialisten op hun vakgebied mogen deelnemen aan het door BASIC-IT ontwikkelde Partnermodel waarbinnen geselecteerde partijen met elkaars oplossingen elkaars klanten bedienen. BASIC-IT kan zodoende zeer uiteenlopende Value Added Services leveren.

Voorbeelden van onze dienstverlening via partners zijn:

- Open rooster trainingen

- Consultancy op het gebied van Informatie Beleidsplannen

- Tijdelijke invulling ICT-functies, zowel management als uitvoerend niveau

 

Wilt u meer weten over de Value Added Services die u via ons netwerk bij uw klanten kunt aanbieden? Benieuwd  hoeveel tijd en inspanning u bespaart met een partner als BASIC-IT? Neem contact met ons op via info@basicit.nl of (013) 4677817.

bottom of page