top of page

Onze filosofie

Al 15 jaar houden we ons bij Basic-IT bezig met het leveren van kwalitatief hoogstaande opleidingen en opleidings gerelateerde dienstverlening binnen het ICT werkgebied.

Vanaf de dag dat ICT voor iedereen beschikbaar kwam, hebben wij ons ten doel gesteld deze ongrijpbare IT inzichtelijk en leuk te maken voor iedereen die ermee moet en mag werken. Een doel wat door de jaren heen steeds behaald is dankzij de kwaliteit en flexibiliteit van onze dienstverlening. 

  

Steeds meer beseften wij dat niet alleen de omgang met ICT maar ook bijvoorbeeld de persoonlijke ontwikkeling van mensen, het aanleren van communicatieve vaardigheden, het leiden van projecten, het vinden van een balans tussen werk en plezier, kortom veel meer dan ICT alleen, een kwestie is van continu leren en ontwikkelen.

Geen mens staat stil, onbewust leren we elke dag weer nieuwe dingen en vaardigheden. Bij Basic-IT gaan we hier bewust mee om en bekijken we elke dag als een nieuwe mogelijkheid om onze grenzen en die van onze klanten te verleggen.

'BASIC-IT: Life is Basically All About Learning’
bottom of page